Potrebujete pomoč?
(03) 710 38 10

 

 

 

 

Gradnja hiše v živo

Gradnja hiše je zahteven projekt za vsakega graditelja. Za vas v živo spremljamo nekaj aktualnih projektov gradnje hiš. Preberite s katerimi izzivi so se srečali naši investitorji, ki so se lotili gradnje in prenove stanovanjskih hiš in se pripravite na pot, ki vas čaka do novega doma.

Gradnja hiše za trg – dvojček B

PROJEKT V TEKU

Lokacija: Šešče pri Preboldu
Začetek investicije: 2015
Leto začetka gradnje: 2016

V blogu spremljamo nepremičninskega investitorja, ki gradi stanovanjsko hišo – dvojček za prodajo na trgu. Blog o gradnji hiše za trg opisuje vse faze nepremičninske investicije: od izbire lokacije, ocene investicije, nakupa zemljišča, načrtovanja idejne zasnove objekta, izdelave projektne dokumentacije, izvedbe geodetskih del, izbor gradbenih izvajalcev, potek gradnje, oglaševanje in trženje nepremičnine, do končne izvedbe postopka prodaje. Vsekakor koristen vir informacij za vse, ki načrtujete nepremičninsko investicijo – gradnjo hiše za trg.

Prenova hiše skozi ženske oči

PROJEKT V TEKU

Lokacija: Šempeter v Savinjski dolini
Leto začetka prenove: 2015

V blogu o prenovi stanovanjske hiše spremljamo mlad par, ki se je namesto nakupa stanovanja odločil za malce večji izziv – nakup stare dotrajane hiše – dvojčka, ki je bil ob nakupu neprimeren za bivanje. Blog je še dodatno zanimiv za branje, saj spremljamo potek rušitve, prenovo hiše in usklajevanje s izvajalci gradbenih del skozi ženske oči.


Zadnje objave na blogu:

Kakšna hiša je primerna za vas?

Seveda je že pred samim nakupom zemljišča potrebno predelat nekaj idej kakšen objekt zgraditi in če ta predstavlja potencial za tržišče. Cilj projekta je zgraditi hišo na odlični lokaciji, kvalitetna gradnja s kvalitetnimi materiali, s takšno prodajno ceno, da bo...

Izbira lokacije za gradnjo hiše – POZOR!

Izbira lokacije za gradnjo hiše – na kaj morate biti pozorni? Pri vsakem gradbenem projektu je zelo pomembna skrbna izbira lokacije za gradnjo. Lokacija lahko močno vpliva na udobje vašega bivanja. Veliko pozornosti je potrebno posvetiti sami legi tudi v smislu...