Potrebujete pomoč?
(03) 710 38 10

Ste kdaj razmišljali oz. sanjali o lepi parceli velikosti cca. 1000m nekje ob robu gozda, nekoliko na samem, a še vedno v bližini nekega mesta in na njej postavljeni hiški…?  Če ste, potem vam priporočam, da berete dalje, drugače pa se raje posvetite kakšnemu drugemu delu oz. opravilu.

Naj se najprej predstavim. Sem Katarina. V svojem dosedanje življenju sem doživela že marsikaj. Pa gremo lepo po vrsti. Svojega življenjskega partnerja sem spoznala v času študija ter se k njemu zelo hitro priselila. Preselila sem se iz velike hiše na podeželju, v majhno (vendar dovolj veliko za dva) stanovanje v mestu. Najprej je bil to zame res velik šok!!! Vsepovsod ljudje, čudni zvoki, čudne vonjave… poznala nisem nikogar, vendar sem se počasi le uspela privaditi na novo okolje ter navezati  nove stike.

In sedaj, po skoraj 10 letih prebivanja v tem stanovanju sredi mesta, je nastopil čas, ko je bilo potrebno najti nov prostor za prebivanje.  Z rojstvom sina sva z možem ugotovila, da se bo zaradi prostorske stiske potrebno spet preseliti. Čeprav je bil moj mož navajen živeti v blokih, sem sama bila odločena, da ne grem živeti v blok.

Si lahko prestavljate, kako bi se počutilo dekle s podeželja, ki je bilo vajeno živeti v veliki hiši, da se preseli v stanovanje v nekem bloku? No, počutila bi se tako, kot se počutijo živali, ki jih imajo ljudje zaprte v kletke. Potrebno je bilo najti kompromis… Še sreča, da sva ga dosti hitro našla. 🙂