Potrebujete pomoč?
(03) 710 38 10

  • Ker smo vsi nepremičninski posredniki ustrezno strokovno usposobljeni in imamo pridobljeno licenco za opravljanje dela
  • Ker agencija zagotavlja pravno varstvo za pravilno izvedbo pravnega posla
  • Ker so vsi posli zavarovani (posamezen primer za škodo v min. znesku 150.000€ in na letni ravni min. 350.000€)
  • Ker nepremičninski posrednik natančno preveri pravno in dejansko stanje nepremičnine
  • Ker vzpostavi stik med naročnikom in tretjo osebo
  • Ker ustrezno pripravi pravni posel
  • Ker smo podpisnik Kodeksa dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami

Velikokrat se ljudje znajdejo pred nepremičninskim izzivom. Ta izziv največkrat pomeni nakup, prodajo, najem, oddajo ali kakšno drugo aktivnost glede nepremičnine. V vseh naštetih primerih se nahaja veliko pasti. Od ugotavljanja pravnega stanja, prilagoditve in priprave prodajnih pogodb, načina izvedbe posla do samega vpisa v Zemljiško knjigo in še bi lahko našteval. To vse so pasti v katere se zlahka ujame laik oz. oseba, ki se s temi posli ne ukvarja profesionalno. Dostikrat se je že zgodilo, da so se prodajalci nepremičnini odločali prodajat sami, na koncu pa smo bili mi tisi, ki smo reševali zapleteno situacijo in skušali preprečit nastanek kakšnega odškodninskega zahtevka. Biti nepremičninski posrednik je zelo odgovorno delo in tega se posredniki v Centru nepremičnin dobro zavedamo, zato se vsakega posla posebej lotimo individualno in temeljito. Skupaj z naročniki smo vedno našli ustrezno rešitev, ki je ustrezala pravni podlagi in interesom posameznikov, ki so sodelovali v poslu. Naš cilj je, da tako tudi ostane saj je uresničevanje naročnikovih želja naše delo že zadnjih 25 let delovanja podjetja.

Da bodo vse skrbi odveč in bo od vas potrebno le soglasje s ceno in podpis pogodbe, zagotovi sodelovanje s posredniki Centra nepremičnin.

Pokličite nas na telefon: (03) 710 38 10 ali pišite na info@center-nepremicnin.si in pomagali vam bomo najti rešitev za vaš nepremičninski izziv.