Potrebujete pomoč?
(03) 710 38 10

Od leta 1991 dalje vam zaposleni podjetja Geoprojekt d.o.o. pomagamo uresničevati vaše sanje o novem domu, dobrih sosedskih odnosih in prijetnem bivanju v vašem domu.

Pričeli smo s tremi ustanovitelji in zrasli v podjetje s 7 redno zaposlenimi visoko izobraženimi strokovnjaki s področja geodezije, nepremičnin, gradbeništva, projektiranja in ekonomike. Ekipo razširja še 5 pogodbenih nepremičninskih agentov ter pravniki, arhitekti, energetski svetovalci in ostali strokovnjaki iz nepremičninskega področja.

V vseh teh letih smo uspeli obvladati na videz neustavljivo rast nepremičninskega trga, premagali nepremičninsko krizo, ki ji je sledila in se uspeli ustaliti kot podjetje za najbolj celovito ponudbo rešitev za vsa vprašanja, ki se vam porodijo na nepremičninskem področju.

Na trgu se od leta 2009 pojavljamo z vedno bolj prepoznavno blagovno znamko za posredovanje nepremičnin – Center nepremičnin. Tako smo postali zanesljiv partner, ki vam pomaga izpeljati nepremičninski projekt od ideje do strehe nad glavo.

Seveda nam brez vas, naše cenjene stranke, to nikoli ne bi uspelo. Zato se vam zahvaljujemo za izzive, ki nam jih postavljate in vam obljubljamo, da jih bomo skupaj z vami premagovali vaše ovire še naprej.

S ponosom se oziramo nazaj in s še večjim zagonom gledamo naprej. Vabimo vas, da se nam tudi vi pridružite na naši nadaljnji poti.

Vaša ekipa Geoprojekta in Centra nepremičnin.