Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/centerne/public_html/cms/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 1245
Kaj bodo o nakupu stare hiše rekli drugi? - Center nepremičnin
Warning: A non-numeric value encountered in /home/centerne/public_html/cms/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5483

Potrebujete pomoč?
(03) 710 38 10

Odločila sem se, da vam danes ne bom pisala samo o prenovi hiše, ampak vam bom povedala, kako so novico o nakupu nepremičnine sprejeli najini najbližji, družina in prijatelji.

Vsi so naju pri tem seveda podprli. Prijatelji so bili zelo veseli, da bova končno imela več prostora za bivanje, je pa bilo pri starših začutiti, ne vem točno kako bi se izrazila, nekakšno negotovost. Najini starši živijo v hišah in v samo gradnjo so vložili veliko svojega časa in seveda denarja, da ne naštevam čemu vsemu so se mogli odpovedati (npr. kavicam, dopustovanju  itd.), da so si lahko ustvarili ta svoj domek. Rečem jim lahko samo »kapo dol«. Seveda, ko so izvedeli, da sva kupila staro hišo, svoje zaskrbljenosti niso mogli skriti. Seveda jim zaskrbljenosti nihče ne more očitati, ko pa hiša trenutno nima niti osnovnih pogojev bivanja, a verjameva, da bo na koncu iz nje nastal pravi dom.

Z možem sva se, še preden sva se odločila za nakup, o tem tudi pogovarjala, in prišla sva do zaključka, da se nekako na račun prenove nisva popolnoma pripravljena odpovedati vsemu. Rekla sva si, da želiva kljub vsemu še vedno iti na konkreten dopust, si tu in tam privoščiti kavico ali pa kakšno dobro večerjo…. no, vsaj malo uživati v življenju. Marsikdo naju zna na tej točki kritizirati in reči, da sva razvajena. Ne vem, če bi sama temu rekla razvajenost, z možem sva enostavno naredila načrt, koliko denarja, truda in časa vložiti v prenovo hiše in koliko denarja in časa porabiti za druge stvari.

Bomo pa videli, ali nama bo ta načrt uspel. 🙂