Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/centerne/public_html/cms/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 1245
Kakšna hiša je primerna za vas? - Center nepremičnin
Warning: A non-numeric value encountered in /home/centerne/public_html/cms/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5483

Potrebujete pomoč?
(03) 710 38 10

Seveda je že pred samim nakupom zemljišča potrebno predelat nekaj idej kakšen objekt zgraditi in če ta predstavlja potencial za tržišče. Cilj projekta je zgraditi hišo na odlični lokaciji, kvalitetna gradnja s kvalitetnimi materiali, s takšno prodajno ceno, da bo dostopna širšemu delu populacije. Torej, paru s povprečno slovensko plačo ali tudi z malo nižjo, ki si lahko privošči nakup in tudi dokončanje/vselitev v takšno hišo.

Pomembni so tudi dejavniki kot so npr.: velikost hiše, način gradnje, uporaba trajnih materialov, tlorisna zasnova ipd. Ti dejavniki dolgoročno vplivajo predvsem na stroške vzdrževanja, upravljanja, ogrevanja, hlajenja in konec koncev na udobje bivanja. Strošek same gradnje hitro naraste, v kolikor ima hiša kakšne okrogline, neravnine, veliko vogalov, neravno ostrešje itd. Zato je potrebno imeti v mislih čim bolj enostavno in racionalno zasnovo, ker je takšna na koncu tudi najbolj uporabna in stroškovno ugodnejša.

Projektirani materiali so visoke kakovosti, prostori so orientirani skladno z namenom bivanja in glede na osončenost objekta. Pomemben dejavnik je tudi senčenje prostorov. Poleti lahko veliko sončne toplote odbijemo z uporabo zunanjih žaluzij ali rolet, medtem ko kakovostna okna in fasada zagotovita, da bo v hladnejših dneh toplota ostala v hiši. S pomočjo aktivne mikro ventilacije oken, bo v hiši stalno prijetna klima.

Primer racionalne zasnove:

Tloris pritljičja

Tloris pritljičja

Tloris mansarde

 

 

 

 

 

 

 

Zbiramo že potencialne kupce. Poglejte si oglas za dvojček v Šečah pri Preboldu in nas kontaktirajte za sestanek, v kolikor vas zanima nakup dvojčka.

Vabljeni k branju bloga.